Studio Alphen is de lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. Als omroep zijn we sterk in verslag van actualiteiten; nieuws, sport en politiek met hoge relevantie voor onze kijkers, lezers en luisteraars. Dit bieden we aan via onze primaire kanalen; televisie, radio, en internet. Maar ook in de bladen komt u ons regelmatig tegen. Ons bereik strekt zich primair uit over de dorpskernen van de gemeente Alphen aan den Rijn, en de omliggende gemeenten; Zoeterwoude, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Bodegraven- Reeuwijk en Waddinxveen. Dit gebied in het bruisende Groene Hart is goed voor zo’n 228.000 inwoners.

Wilt u de consumenten in Alphen aan den Rijn en omstreken bereiken? Afhankelijk van uw boodschap, uw doelgroep, budget en de snelheid waarmee u deze wilt bereiken, heeft Studio Alphen de juiste mediamix met radio, televisie en/of internet voor uw bedrijf. Dit maakt Studio Alphen dé partij bij uitstek om de naamsbekendheid van uw product, dienst, merk of organisatie te vergroten. Bovendien zijn de tarieven van onze producten zeer schappelijk en is er binnen elk budget een marketing campagne te realiseren.

Ook eens van gedachten wisselen over uw campagne op televisie, radio en/of internet? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
transparant


transparant

Televisie

Studio Alphen biedt bewegende televisiebeelden, maar ook kabelkrant en teletekst. Naast het nieuws uit de regio worden er diverse programma’s aangeboden die lokaal georiënteerd zijn. Onze sportprogramma’s en evenementenregistraties zijn alom bekend en worden veel bekeken. Maar ook onze overige programma’s zijn herkenbaar en zoeken naar de verbinding van de regio op gebied van cultuur, politieke vraagstukken, kunst en samenleving.

Studio Alphen biedt u de mogelijkheid uw bedrijf in beeld te brengen door middel van audiovisuele commercials. Onze programmering werkt in vaste loops waardoor uw commercial meerdere malen per dag wordt vertoond.

De kracht van adverteren op televisie
– Snel een heel hoog bereik
– Snel een hoge contactfrequentie
– Hoge impact (autoritair medium)
– Groot communicatievermogen (beeld én geluid)

transparant


transparant

Radio

Studio Alphen zendt 24 uur per dag op de radio uit. Met een afwisselde muzikale playlist en een grote lokale betrokkenheid leveren we het geluid van de regio. Op elk hele uur is het landelijke nieuws te horen, en op elk halve uur is er lokaal nieuws. Nieuws uit je eigen straat maar ook sport, politiek, zakelijk, evenementen agenda’s en entertainment vrij uit de ether, via de kabelaanbieder of vanaf de livestream op internet.

Onze live sport programma’s in de weekenden zijn ook te volgen via onze bevriende lokale omroepen in Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Adverteren via de radio biedt u als ondernemer een snel en effectief communicatie middel. Luisteraars zappen vrijwel niet door tijdens reclames. Ook is het mogelijk om te adverteren rond specifieke doelgroep gerelateerde programma’s.

Geen commercial? Bij Studio Alphen kunnen wij uw professionele commercial produceren tegen zeer scherpe tarieven.

De kracht van adverteren op radio
– Hoog bereik
– Hoge contactfrequentie snel te realiseren
– Goedkoop (hoog bereik, relatief lage productiekosten)
– Selectief
– Geen zapmedium; lange luistertijden
– Snel inzetbaar en flexibel

transparant


transparant

Internet

Het is u ongetwijfeld opgevallen dat Studio Alphen leading is in het brengen van nieuws en actualiteiten. Ons team werkt dagelijks aan de wetenswaardigheden uit de regio. Studio Alphen kiest hierbij voor gedegen journalistieke benadering met hoor en wederhoor. Hierdoor zijn onze berichten altijd gevalideerd en gecontroleerd. Dit biedt u als onderneming de zekerheid dat uw betrouwbaarheid niet wordt geschaad.

De website is de plaats waar we al onze mediakanalen samenbrengen. Hierdoor is de website crossmediaal interessant. We brengen de omgeving in beeld. Binnen de website zijn verschillende mogelijkheden om specifieke doelgroepen te bereiken. Denk hierbij aan specifieke dorpskernen of sport gerelateerd. We luisteren graag naar uw wensen.
transparant


transparant

Contact

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw campagne? Neem dan contact met op ons voor een vrijblijvend gesprek.