ARC haalt opgelucht adem na winst op GHC

ALPHEN AAN DEN RIJN - ARC speelt vier weken achter elkaar tegen degradatiekandidaten. De eerste werd verloren, vorige week werd er gewonnen en zaterdag tegen GHC ook. Daardoor staat ARC nu drie punten boven de degradatiestreep. Drie punten meer dan DSO heeft de Racing. Volgende week is het ARC-DSO.

ARC begon slecht aan de wedstrijd. Een strafschop van Bart van der Weijden ging het doel in. Het werd 1-1 door Youri Looyesteijn en nog voor rust maakte Stefan den Horder er met twee treffers 1-3 van. GHC kreeg halverwege de eerste helft rood. Vanaf dat moment was de Leidse hekkensluiter uit de 1e Klasse B onmachtig.

Na de doelwisseling scoorde Daan van Leeuwen twee maal. GHC kreeg nog twee strafschoppen. Een ging er in, een ander werd gemist. De eindstand was 2-5.