Alphen prominent in Bassie & Adriaan-film

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bassie &: Adriaan waren donderdag in vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. De cast voor de nieuwe speelfilm werd gepresenteerd. En er was groot nieuws: Bassie &: Adriaan gaan nu echt met pensioen. Ze worden opgevolgd door Keet en Koen.

Bas (79) en Aad (72) van Toor waren met hun welbekende auto en caravan naar Avifauna gereden. Daar werd Robin, de robot van Bassie &: Adriaan uit de televisieserie, symbolisch overhandigd aan Keet en Koen.

:

Prominente rol Avifauna

Keet en Koen zullen in de nieuwe speelfilm te zien zijn als medewerkers van Avifauna. Er wordt komend voorjaar een hele dag gefilmd in Avifauna. Ook buiten Avifauna, in diverse delen van Alphen, zullen opnames zijn.

De premiere van Keet &: Koen en de speurtocht naar Bassie &: Adriaan is in september.

:

Presentatie cast

Op 22 januari werd de cast gepresenteerd in Avifauna. De hoofdpersonen in de film zijn: Keet! (bekend van RTL Telekids) en Koen (Job Bovelander). Zij proberen het ontvoerde duo Bassie en Adriaan, uiteraard gespeeld door Bas en Aad van Toor, terug te halen.

Naast deze vier gezichten worden de overige rollen vertolkt door Miryanna van Reeden (hoofdcommissaris Kroon), Fabian Jansen (De Jonkheer: een neef van de Baron), Peter Sterk (boef B1001) en Fedor van Rossum (boef Linke Leo).

Het script is geschreven door Dick van den Heuvel, bekend Kruimeltje. Annemarie Mooren (GTST) is regisseur.