Tentfeestweekend afgetrapt met Mr. Polska

Foto: Studio Alphen
AARLANDERVEEN - Het is vier dagen lang feest in Aarlanderveen. Dit weekend komen Mr. Polska, dj Paul Elstak, Ronnie Ruysdael, Helemaal Top, Plork en de Aannemers, Rave van Fortuin en dj BrickBeatz optreden tijdens het jaarlijkse tentfeest.

Vrijdagavond was de openingsavond met Mr. Polska, dj Paul Elstak en dj BrickBeatz. Een paar duizend jongeren waren daar op af gekomen. Mensen komen hier met hun vrienden. Dat is gewoon gezellig. Bij tentfeesten is het altijd van jong naar oud en dat geeft een speciale vibe, vindt Mr. Polska.

Zaterdagavond staan Ronnie Ruysdael, Helemaal Top en Rave van Fortuin op de planken, gevolgd door Plork en de Aannemers op zondag. Op maandag hebben we dan de familiedag, dan gaan we met zn allen volleyballen, vertelt organisator Marco Hijman.

Het tentfeest wordt jaarlijks georganiseerd door de plaatselijke voetbalvereniging. In de loop der jaren hebben veel bekende artiesten opgetreden in de Aarlanderveense tent. Van Nick &: Simon tot Boney M., van De Dijk tot de Hermes House Band en van Rowwen Heze tot Van Dik Hout.