Heb je zin om even weg te mijmeren bij muziek uit het verleden? Haal dan jouw herinneringen op met de muziek uit de Muzikale Hitformule! Elke dag weer andere platen van 1965 to vorig jaar. Samengesteld via de formule van de dag.

En wat is de formule? Als het 2 november in week 45 is, dan draaien we platen die allemaal in week 45 op de tweede plaats stonden in de Top 40. En dan kom je soms verrassende 'vergeten' platen tegen, dat noemen we dan een Vergeten Juweeltje. Ben je in die week jarig, en vriend van de Muzikale Hitformule op Facebook, dan krijg je een mailtje met het verzoek jouw favoriete plaat door te geven. Die draaien we dan op jouw verjaardag.

De Muzikale Hitformule is er elke doordeweekse dag van 9.00 tot 10.00 uur en wordt gepresenteerd door Erik Joustra. Al sinds 1983 inwoner van Alphen aan den Rijn en al vanaf 2003 op de Alphense Radio met Gouwe Ouwe Muziek (voorheen ook Feest der Herkenning). Hij begeleidt je dat uurtje kundig door de platen met soms feitjes die je niet wist... LUISTEREN!

Programmamaker(s): Erik Joustra

Uitzending gemist: