Alphen massaal vroeg uit bed voor kaartverkoop Zomerspektakel

ALPHEN AAN DEN RIJN - De kaartverkoop voor het Zomerspektakel aan het Meer gaat harder als ooit tevoren. Vijftig minuten nadat de 13.000 tickets de verkoop in gingen, meldde de organisatie al dat 10.000 kaarten waren verkocht of gereserveerd om later op de dag opgehaald te worden.

Anouk, Di-Rect en een begin maart bekend te maken derde artiest treden vrijdag 1 juni op als Alphen aan den Rijn uit gaat lopen voor het festival. Zaterdag om 08.30 uur startte de verkoop en de organisatie sluit niet uit dat dit weekend alle kaarten al zijn verkocht.

Om 6 uur in de rij

Bij de vijf fysieke verkooppunten waren mensen er al vroeg bij. Boekhandel Haasbeek in winkelcentrum Herenhof had de eerste twee klanten al om 06.00 uur in de rij staan. 'Er staan nu 150 man in de winkel en een rij van 40 meter buiten. Dat gebeurt niet vaak bij een boekenwinkel', vertelt eigenaar Martijn Haasbeek.

Ook in winkelcentrum Ridderhof werd de eerste Zomerspektakel-fan al om 06.00 uur gesignaleerd. 'Al onze kaarten zijn vandaag zeker weg', aldus Max Verbeek (Pets Place). Bij Bruna in winkelcentrum Atlas was de eerste er om 07.30 uur. De kaarten zijn ook online verkrijgbaar en ook die ticketverkoop verloopt soepel.

photobook2_1517051910