Politiechef John Nieumeijer stopt na 13 jaar: ‘Ieder afscheid opent deur naar nieuw begin’

Foto: John van der Tol

ALPHEN AAN DEN RIJN – Politiechef John Nieumeijer van de politie in de gemeente Alphen aan den Rijn gaat na dertien jaar stoppen. Hij hangt zijn politiechef-petje aan de wilgen. ‘Ik heb besloten om een stapje terug te doen en het stokje over te dragen aan mijn opvolger. Met pijn in mijn hart, maar met een gevoel van trots neem ik afscheid van dit team’, schrijft Nieumeijer.

Meer dan een decennia lang is Nieumeijer al politiechef in Alphen aan den Rijn. ‘24 uur per dag aanstaan, je verantwoordelijk voelen voor je collega’s en inwoners van Alphen aan den Rijn. En met een fantastisch team van collega’s mooie stappen zetten in de teamontwikkelingen van gebiedsgebonden werken tot persoonlijke ontwikkelingen van medewerkers’, somt de Alphense politiechef op.

‘Dertien jaar lang heb ik dat als teamchef in Alphen aan den Rijn mogen doen en het was een eer om te mogen doen. Hoe moeilijk en zwaar het soms ook is om een oude deur te sluiten. Bij ieder afscheid opent zich een deur naar een nieuw begin’, besluit Nieumeijer.

Lees ook: Agent Peter van Leeuwen stopt na 47 jaar bij de politie: ‘Team Alphen is in mijn hart gaan zitten’