N11, van Bodegraven tot Leiden, volgend weekend in beide richtingen afgesloten

Foto: John van der Tol

ALPHEN AAN DEN RIJN - De N11 gaat in zijn geheel dicht volgend weekend. De rijksweg tussen Bodegraven en Leiden wordt in beide richtingen afgesloten tussen vrijdag 15 juni 21.00 uur en zondag 17 juni 12.00 uur.

Rijkswaterstaat voert tijdens deze periode verschillende werkzaamheden uit. 'Door de onderhoudswerkzaamheden te clusteren met een algehele afsluiting kan er efficiënter en veiliger worden gewerkt', schrijft Rijkswaterstaat op hun website. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de A4 en A12.

Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam zijn - naast het openbaar vervoer - bereikbaar via provinciale wegen als de N207 (richting Gouda en Leimuiden), N209 (richting Hazerswoude en Zoetermeer), N231 (richting Nieuwkoop) en N455 (richting Waddinxveen en Zoetermeer).

N207 weer open

Sinds eind april voert de provincie Zuid-Holland werkzaamheden uit aan de N207 rond de kruising met de Brugweg in Waddinxveen. Vanaf maandag 11 juni is de provinciale weg weer helemaal open voor alle verkeer.