Officieel: Mark Evers ook volgend seizoen trainer ARC

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het gaat inderdaad gebeuren: Mark Evers tekent bij bij ARC en is ook volgend seizoen hoofdtrainer van de (nu nog) eersteklasser uit Alphen aan den Rijn. Evers staat met zijn ploeg bovenaan in de 1e Klasse A en heeft van ARC een grote titelkandidaat gemaakt.

De laatste formaliteiten zijn zaterdag uitonderhandeld. Evers heeft bijvoorbeeld in zijn huidige contract staan dat hij weg mag bij ARC als een club op een hoger niveau zich meldt. ARC heeft dat liever niet, maar beide partijen zijn daar uit gekomen.

Tweede- en derdedivisionisten informeerden de voorbije weken bij Evers, maar concrete aanbiedingen kreeg Evers niet. 'Daarnaast moet een aanbieding en een club wel heel interessant zijn, wil ik overwegen niet door te gaan bij ARC', zei Evers eerder deze maand.

Trainerscarrousel

Evers is de tweede regionale trainer die zijn contract verlengd. Kenneth Soechit van BSC '68 ging hem voor. Alphen (Rob Wolsleger), Alphense Boys (Aad van den Berg), Bernardus (Marcel Vondeling) en Hazerswoudse Boys (Edwin de Bruin) nemen afscheid van hun trainer. Alphense Boys heeft Hein van Heek gepresenteerd als opvolger van Van den Berg.

Bij Aarlanderveen, Floreant, Koudekerk en Zwammerdam is de kogel nog niet door de kerk. Angelo Leverock heeft bij Alphia een contract tot en met de zomer van 2019.