Omrijden geblazen: N11 komende twee weekenden afgesloten

Foto: Studio Alphen

REGIO - Grote delen van de N11 zijn de komende twee weekenden in beide richtingen afgesloten. Dit weekend is de rijksweg tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk aan de beurt, volgende week het traject tussen Alphen en Bodegraven.

Van vrijdag 21.00 uur tot zaterdag 14.00 uur is de N11 in beide richtingen afgesloten tussen de kruising met de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude-Rijndijk en afrit 10 Alphen aan den Rijn-Oost. Ook alle afritten op dit deel van de weg zijn afgesloten.

Het verkeer wordt geadviseerd om te rijden via de A4 en de A12. Regionaal- en lokaal verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. De toerit van afrit 10 in de richting van Gouda is wel open voor verkeer.

Volgend weekend ook afsluiting

Een weekend later is de N11 aan de andere kant van Alphen in beide richtingen afgesloten. Van vrijdag 4 oktober 21.00 uur tot zaterdag 5 oktober 14.00 uur is de weg tussen afrit 10 Alphen aan den Rijn-Oost en de aansluiting met de A12 bij Bodegraven in beide richtingen dicht.

Ook dan wordt het verkeer geadviseerd om te rijden via de A4 en de A12. Regionaal- en lokaal verkeer wordt omgeleid via de N207 en N209. De toerit en afrit 10 uit de richting van Leiden blijft wel open voor het verkeer.

Foto: Studio Alphen

Lees ook: Parkeerapp ingewikkeld voor invaliden in Alphen: onnodige bekeuringen uitgedeeld