Xander, O’G3NE, Brainpower en Mental Theo naar Zomerspektakel

ALPHEN AAN DEN RIJN - 'Xander & Friends' gaan de zaterdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer invullen. Samen met bevriende artiesten gaat Xander de Buisonjé optreden. De artiesten zingen nummers van zichzelf, van elkaar, maar bovenal zogeheten guilty pleasures die Alphenaren zelf kunnen aandragen. Een soort mini-Vrienden van Amstel Live.

Naast Xander de Buisonjé maakt onder meer de Alphense rapper Brainpower zijn opwachting. Ook O'G3NE, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Diggy Dex en Syb van der Ploeg maken deel uit van de bevriende artiesten van Xander die naar het Zomerspektakel aan het Meer komen op zaterdag 2 juni. De toegang voor deze avond is gratis.

Mental Theo

Voordat Xander & Friends om 20.00 uur begint, trappen No Harm en Tim & Faab om 18.00 uur af. Om 23.00 uur sluit dj Mental Theo de avond af. De line-up voor de zondag wordt in mei bekendgemaakt door de organisatie.

Het Zomerspektakel aan het Meer begint op vrijdag. Die avond treden Anouk, Chef'Special en DI-RECT op. Alle 15.000 kaarten zijn inmiddels uitverkocht.