Zwammerdam opent jacht op handhaving met gelijkspel

ZWAMMERDAM - Het eerste puntje van het nieuwe kalenderjaar is binnen voor Zwammerdam. Tegen VVSB hield Damme het op 2-2. Heel veel schiet Damme niet op met de puntendeling. De ploeg blijft elfde staan, de laatste veilige plek in de 3e Klasse A. De voorsprong op de nummer twaalf is vier punten. Maar, nummer twaalf BSC '68 heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld.

Rogillio Swaalep nam beide Zwammerdam-treffers voor zijn rekening. Na vijf minuten lag de 1-0 al in het net van de Damse spits. Uit een strafschop, gescoord door Timo van de Raadt, kwam VVSB langszij. Opnieuw was het Swaalep die de groenhemden op voorsprong bracht. Maar wederom wist VVSB, nu uit een vrije trap, gelijk te maken.

Scoreverloop Zwammerdam - VVSB 2-2 (1-1): 1-0 Rogillio Swaalep, 1-1 Timo van de Raadt (strafschop), 2-1 Rogillio Swaalep, 2-2 Timo van de Raadt.

Hieronder kun je de samenvatting van Zwammerdam - VVSB, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden, bekijken; evenals de interviews met Jack Harmsen, Rogillio Swaalep (beiden Zwammerdam) en Rob Jonkman (VVSB):