Mark van der Molen van Veronica naar 3FM

BOSKOOP - Mark van der Molen stapt over van Radio Veronica naar 3FM. Per 1 februari is hij iedere werkdag tussen 04.00 en 06.00 uur te horen. Het voorprogramma van Giel Beelen, zegt Van der Molen (Powned) met een knipoog. Hij volgt bij 3FM Frank van der Lende op.

Mark van der Molen verruilde Alphen Stad FM/TV ruim acht jaar geleden voor Kink FM. In 2011 hield Kink FM op met bestaan. Ik had daar vijf mooie jaren achter de rug en ondanks dat de toko nooit echt winstgevend was, bleef een aantal oude radiopiraten uit de Vereniging Veronica geld pompen in de zender, aldus Van der Molen.

Na het stoppen van Kink FM kon Van der Molen bij Veronica terecht. Frank Brinkhuis en ik zaten op kantoor bij Uunco Cerfontaine, waar we de mededeling kregen: als je Boston en Toto leuk vindt, mag je wat mij betreft die vrijdagavond wel doen! Je krijgt een contract van zes maanden, want daarna ga je toch waarschijnlijk naar 3FM toe.

Uiteindelijk zou de 29-jarige Boskoper 3,5 jaar werken voor Veronica. Een periode van geweldige kansen, mooie radio en toffe acties. Het laatste jaar een bijzondere flashback naar mn tijd met Arjen Grolleman, nadat ik ineens weer als sidekick mocht aanschuiven bij Rob van Someren en daarna meteen door met mn eigen show om 19.00 uur.