Livestreams waterpolofinales AZC Alphen - UZSC Utrecht dit weekend

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alle drie de finalewedstrijden om het waterpolo-landskampioenschap tussen bekerwinnaar AZC Alphen en regerend landskampioen UZSC Utrecht zijn dit weekend online te bekijken via een livestream. Hieronder vind je de livestreams:

Vrijdag 25 mei, 20.00 uur: UZSC Utrecht - AZC Alphen via livestream UZSC TV

Zaterdag 26 mei, 20.00 uur: AZC Alphen - UZSC Utrecht via livestream Studio Alphen

Zondag 27 mei, 18.30 uur: UZSC Utrecht - AZC Alphen via livestream Studio Alphen

De ploeg die twee van de drie wedstrijden wint is kampioen van Nederland. De wedstrijden op zaterdag en zondag worden ook live uitgezonden op televisie door Studio Alphen. Op zaterdag verzorgt Michel la Faille het commentaar met oud-aanvoerder Joachim de Ruijsscher, op zondag Haniff Harharah met voormalig speler Chris Boot. Beide oud-polo'ers waren erbij namens de Alphenaren toen AZC voor het laatst in de finale (2011) stond. De Ruijsscher was vorig jaar coach van UZSC, Boot maakte deel uit van de AZC-equipe die in 2004 de laatste Alphense landstitel pakte.

De wedstrijd op zondagavond, indien het duel wordt gespeeld, is ook live op de radio te beluisteren. Michel la Faille en oud-AZC'er Jary Gobel nemen het radioverslag voor hun rekening. Lees hier een uitgebreide voorbeschouwing op de eindstrijd tussen AZC Alphen en UZSC Utrecht.