Deze week in Thuis in het Archief: Het Jostiband Orkest in Ziggo Dome

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Nu de sportcompetities zijn beëindigd en evenementen voorlopig niet doorgaan, duikt Studio Alphen iedere week het archief in. De komende tijd zijn iedere week memorabele sportmomenten en grote evenementen te herbeleven.

Deze week het grote concert van Het Jostiband Orkest uit Zwammerdam in de Ziggo Dome op 5 september 2016, met onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan én koning Willem-Alexander, ter gelegenheid van hun vijftigste verjaardag.

Thuis in het Archief

Thuis in het Archief is vanaf maandag 19.00 uur drie dagen lang ieder uur op televisie te zien, direct na het Studio Alphen Nieuws op de reguliere uitzendtijden van Sport Lokaal. De uitzendingen van Het Alphens Filmjournaal (donderdag en vrijdag) en PuurPodium (zaterdag en zondag) gaan ook door.

Verder vertoont Studio Alphen iedere middag vanaf 13.00 uur extra afleveringen van Het Alphens Filmjournaal en wordt op zondagochtend de gezamenlijke kerkdienst van de Maranathakerk en Adventskerk in Alphen aan den Rijn rechtstreeks uitgezonden op televisie.