Het verhaal van Leev: van privéleven tot zijn ‘nieuwe sound’

Foto: Studio Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN – In de tweede aflevering van Het verhaal van…, exclusief te zien op het TV -en YouTubekanaal van Studio Alphen, bezoeken Tim en Alex een opkomend en lokaal zangtalent: Leev.

De 19-jarige Levi van Seggelen (Leev) maakt al sinds zijn tijd op het Ashram college in Alphen aan den Rijn muziek: ‘Ik begon muziek te maken met mijn vrienden en tot dusverre doe ik dat nu nog steeds’, vertelt Leev in Het verhaal van. Hij heeft nu met deze vrienden ook zijn eigen label en muziekstudio.

Leev is zichzelf nu naar eigen zeggen verder aan het ontwikkelen en is bezig met ‘zijn nieuwe, eigen sound’. In de tweede aflevering teased hij Tim al een beetje met deze eigen sound door zijn nummer ‘Zij Bij Mij’, dat nog niet is uitgebracht. Leev is bekend met zijn nummers ‘Breek De Week’, ‘Dansen Tot De Nacht’ en ‘Leven’.

In deze aflevering

Presentator Tim en cameraman Alex brengen in de vroege morgen een bezoek aan de studio van Leev. Hij geeft de medewerkers van Studio Alphen een rondleiding en neemt ze ook mee door de tijdsloop van zijn carrière.

‘Ik vond mijn optreden bij het Zomerspektakel aan het Meer hier in Alphen echt wel een van mijn hoogtepunten’, vertelt Leev. Hij voegt ook toe dat het voor hem als een eer voelde om op te treden voor de plaats waar hij zelf vandaan komt: Alphen aan den Rijn.

In de muziekstudio vertelt hij hoe hij tot zijn nummers komt en geeft hij daarnaast een inkijkje in zijn privéleven en ambities. Het interview wordt afgesloten met een preview naar zijn nieuwste nummer. ‘Dit wordt wel een hitje hoor’, zegt Tim. ‘Ja toch. Ik hoop het haha’, reageert Leev.

Ben jij benieuwd geworden naar Het verhaal van Leev? Kijk dan van maandag tot en met woensdag vanaf 19.05 uur op ons TV-kanaal, vanaf 19.00 uur op ons YouTube kanaal of hier op onze site.