Aftrap werkzaamheden komst van Tennisvereniging Nieuwe Sloot op veld Alphense Boys

Foto: Facebook Alphense Boys

ALPHEN AAN DEN RIJN – Op Sportpark De Bijlen is bij Alphense Boys een begin gemaakt aan de werkzaamheden voor de komst van Tennisvereniging Nieuwe Sloot. De Alphense tennisvereniging verhuist in de tweede helft van 2024 van de President Kenndylaan naar veld 5 van Alphense Boys.

De groenstrook langs de Sportlaan is aangepakt door een deel van de struiken daar te rooien en een ander gedeelte ervan te snoeien. ‘Het ziet er nu even kaal uit, maar dat groeit weer aan’, schrijft Alphense Boys op Facebook.

In de komende periode wordt veld 5 bij de Alphense voetbalvereniging verder bouwrijp gemaakt. Later dit jaar worden acht tennisbanen en vier padelbanen aangelegd. Ook moet er een clubhuis voor de tennisvereniging komen.

Eind september veld 3 klaar

Bij Alphense Boys ligt de focus echter op een ander veld: ‘Onze aandacht is gericht op veld 3, dat op korte termijn wordt ‘opgeruimd’ en waar dan een nieuwe kunstgrasmat voor in de plaats komt. Volgens de huidige planning is het veld eind september klaar voor training en wedstrijden’, meldt Alphense Boys via Facebook.

Lees ook: Alphense tennisvereniging verhuist naar voetbalvelden om plaats te maken voor woontorens