Bloedafnamelocaties Atalmedial Alrijne Ziekenhuis sluiten, dit zijn de nieuwe locaties

Foto: John van der Tol

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN – De bloedafnamelocaties van Atalmedial in alle locaties van het Alrijne Ziekenhuis sluiten per 1 juli. Afspraken maken voor bloedafname op de poli is ook niet meer mogelijk. Er zijn andere locaties ter beschikking gesteld als het gaat om bloedafname. Zo kun je vanaf volgende maand terecht bij locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

‘Als Atalmedial zijn we al jarenlang actief in deze regio. Het Alrijne ziekenhuis heeft er nu voor gekozen om verder te gaan met een andere medisch diagnostische organisatie’, laat Atalmedial weten.

Met de sluiting van deze locaties kunnen patiënten terecht bij de al bestaande locaties Huisartsenpraktijk Poelgeest in Leiden en Winkelhof in Leiderdorp. De locatie in het Alphense Driehoorne aan de Uranusstraat is voor de gelegenheid nieuw geopend. ‘We blijven constant kijken hoe we onze services, zeker in deze situatie, het beste vorm kunnen geven’, aldus Atalmedial.

Geleidelijke overgang

De komende tijd worden de openingstijden van Huisartsenpraktijk Poelgeest in Leiden en Winkelhof Leiderdorp verruimd. Op deze manier kan er voor een geleidelijke overgang worden gezorgd.

In deze regio gaat het alleen maar om het sluiten van de locaties in de vestigingen van het Alrijne Ziekenhuis. Voor de andere afnamelocaties en afgiftepunten verandert er niets.

Lees ook: Zeker 25 hardlopers tijdens Leiden Marathon naar ziekenhuis: evenement gestaakt