Politie nog steeds niets wijzer in onderzoek naar explosie in Alphense flat

Foto: Politie Basisteam Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN – De politie van Alphen aan den Rijn is nog steeds niets wijzer in het onderzoek na een explosie in het portiek van een flat aan de Lupinesingel in Alphen aan den Rijn, dat bevestigt een woordvoerder van de politie aan Studio Alphen.

Door de explosie die plaatsvond bij de flat op zondag 23 juni rond 02.10 uur ’s nachts ontstond er rookontwikkeling. Daarom kwam de brandweer ter plaatse voor controle. Na de melding ontdekten de agenten schade aan een schuifdeur van het portiek. Een auto die vlakbij de deur was geparkeerd, werd door de explosie beschadigd en iemand had graffiti op de muur gespoten. Er raakte niemand gewond bij het incident.

Politie roept getuigen op om zich te melden

De recherche is een onderzoek gestart naar de explosie en Politie Basisteam Alphen aan den Rijn roept via social media getuigen op om zich te melden. Uit navraag van Studio Alphen bij de politie, blijkt dus dat er nog geen ontwikkelingen zijn in de zaak.

Tips over het incident kunnen bij de politie worden gemeld via het telefoonnummer 0900 – 8844 of anoniem door het nummer 0800 – 7000 te bellen. Als mensen camerabeelden van het incident hebben, dan kunnen de beelden worden geüpload via deze link.

Lees ook: Paardentrailer in Hazerswoude-Dorp blijkt drugslab, politie zoekt getuigen