Voortaan kunnen bruidsparen ook trouwen in de Schuilkerk in Zwammerdam

ZWAMMERDAM – Gemeente Alphen aan den Rijn heeft 28 vaste huwelijkslocaties. Naast het gemeentehuis in Alphen-Stad gaat het om onder meer kerken, horecaondernemingen en theaters. Hier is nu de Schuilkerk aan de Molenstraat in Zwammerdam aan toegevoegd. Het is de enige huwelijkslocatie in het dorp Zwammerdam.

Bruidsparen hebben binnen gemeente Alphen aan den Rijn een ruime keuze aan locaties die als vast zijn aangewezen. Dit betekent dat trouwen altijd is toegestaan en dat voor allemaal hetzelfde tarief geldt. Elke locatie voldoet aan dezelfde basisvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld de faciliteiten.

Het zijn overigens niet alleen Alphense bruidsparen die nu ook in de Schuilkerk terechtkunnen. Zowel bruidsparen uit de gemeente als bruidsparen die elders wonen, kunnen in alle Alphense locaties terecht.

Andere locaties zijn onder meer Museumpark Archeon, Vogelpark Avifauna, Parkvilla en Oudshoornse kerk in Alphen-Stad, De Boomgaard in Benthuizen, Raadhuis en Flora in Boskoop, Jeu de Boer Polderrecreatie en Dorpshuis de Juffrouw in Hazerswoude-Dorp, Oosterman in Aarlanderveen en de Brugkerk in Koudekerk. Alle locaties zijn te vinden op de website van de gemeente.

Lees ook: 1 op de 10 Zuid-Hollanders is gescheiden, hoe zit dit in de gemeente Alphen aan den Rijn?