N455 tussen Boskoop en Waddinxveen weer open na vervangen asfalt

Foto: Google Streetview

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN – De N455 tussen Boskoop en Waddinxveen, oftewel het Noordeinde, is vanaf maandagochtend 9 september weer toegankelijk voor doorgaand verkeer. De weg was sinds afgelopen woensdag afgesloten voor vervanging van het asfalt.

Het asfalt is vervangen in verschillende fasen. Zo werd afgelopen weekend het asfalt vervangen op de rotonde ter hoogte van de Zijde en het Noordeinde en tot en met de kruising aan de Roemer.  

De provincie pakt goed door, want op woensdag 11 en donderdag 12 september wordt het stuk van de N455 tussen de kruising N455/Roemer in Boskoop en de rotonde N209/N455 in Hazerswoude-Dorp onder handen genomen.

Omrijden via N209, N11 en N207

Door de onderhoudswerkzaamheden moest het verkeer vorige week omrijden. Dit kon via de N209 richting Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk, de N11 tussen Hazerswoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn en de N207, tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, richting Waddinxveen.

Ook buslijn 187, die rijdt tussen het treinstation aan de Parklaan in Boskoop en het station in Oegstgeest, via Leiden Centraal, nam een andere route dan gewoonlijk.

Lees ook: Van Boetzelaerstraat autoluw, nieuwe bushaltes bij Hema en weekmarkt