N455 tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp meerdere momenten dicht op 11 en 12 september

N455 Foto: Google Street View

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN – De N455 tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp, oftewel de Hoogeveenseweg, is op woensdag 11 en donderdag 12 september op meerdere momenten afgesloten. De provincie werkt, na het stuk van de N-weg tussen Boskoop en Waddinxveen, ook hier aan het asfalt.

Woensdagochtend starten de werkzaamheden om 7.00 uur. Tot 16.00 uur in de middag wordt er gewerkt aan het stuk weg vanaf de rotonde N209/N455 bij Hazerswoude-Dorp tot de kruising van de N455 met de Engelandlaan bij het ITC-PTC terrein.

Ook in de nacht van woensdag op donderdag wordt er van 20.00 uur tot 6.00 uur gewerkt aan dit stuk weg. Het stuk van de kruising met de Engelandlaan tot de kruising met de Roemer wordt dan ook aangepakt.

Omrijden via N209, N207 en N11

Door de onderhoudswerkzaamheden moet ook hier het doorgaande verkeer omrijden. Dit gebeurt via de N209 richting Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk, de N11 tussen Hazerswoude-Rijndijk en Alphen aan den Rijn en de N207, tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, richting Waddinxveen.

Naast dat het doorgaande verkeer moet omrijden, zijn meerdere adressen langs dit deel van de weg tussen Hazerswoude-Dorp en Boskoop alleen te voet bereikbaar. De adressen blijven wel toegankelijk voor nood- en hulpdiensten.

Ook neemt buslijn 187 een andere route dan gewoonlijk. Deze bus rijdt tussen het treinstation aan de Boskoopse Parklaan en het station in Oegstgeest via Leiden Centraal. Tijdens de werkzaamheden is het belangrijk om de website en app van de vervoerder in de gaten te houden voor de actuele reisinformatie.

Lees ook: N455 Boskoop - Waddinxveen weer open na vervangen asfalt